torsdag 1. juli 2010

Rallarveien.

Fjellørret og røye finnes det mye av langs Rallarveien.For familier med barna på sykkeltur langs rallarveien finnes det mange finne telt og fiskeplasser.Nede ved Høghelleren og Låghelleren og nedover til Hallingskeid finnes det rike forekomster av fin røye og bitevillig er den som regel også.Fint for barna at fisken ikke er så vannskelig å ta og hva er vel bedre til kvelds eller frokost en nytrukket fisk.Samtidig får du en utrolig fin opplevelse av naturen rundt når du sykler fra Finse og vestover.Drar selv opp nå den 05.juli for å fiske og sanke de gode opplevelsene man altid får når man er på fjellet.

7 kommentarer:

  1. Hva fisker du med? Hva biter de best på?

    SvarSlett
  2. Hei Kristian.Montana og Adult Caddis,Russerflua,Streaking Caddis,Gullhoder er også efektive der oppe.Sender deg en privat mail om hvor du skal dra.Du får den rundt kl 14.00 Da har jeg snakket med oppsyn.

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  4. Ta både med flue og markstang.Best fiske nedenfor Høg/låghellern og ned til Hallingskeid.Står ofte mye og stor røye i de første kulpene nedenfor Høg/Låg.Men prøv noen kast i kulpene mellom Finsevann og sandåvatnet,kan fort få noen hyggeligge opplevelser på både marken og flua.Og skal du sykle til Flåm så prøv litt i elva Nedenfor Myrdalsvingene og i kulpen nedenfor brua,ca 2km nedenfor Myrdalsvingene.

    SvarSlett
  5. Vi kan godt treffes i morgen en gang og ta med kart så skal jeg merke av noen gode plasser for telt og fisking.Kan forresten fikse fiskekort til deg gjennom oppsyn,koster ikke mye,da venter kortet på deg når du kommer oppover.

    SvarSlett
  6. Det hadde vært helt suverent med oppmerket kart! Synd jeg ikke så den bloggen her tidligere, var jo innom xxl i går! I morgen vet jeg ikke helt om jeg får tid, må få tatt noen turer med de nye skoa og pedalene før jeg drar på fjellet, og i morra er det meldt bra vær :D

    SvarSlett
  7. Du kan ringe nr til Skarvheimen fiske&villmarksopplevelser så får du hjelp til gode plasser.Ring når du kommer frem til Finse.God tur.Nr finner du øverst på siden.

    SvarSlett