torsdag 1. juli 2010

Finse 05 juli 2010.

Skal  nå ta en uke på Finse,kan trygt si at jeg gleder meg da sjangsen for et godt sportsfiske altid er tilstede der oppe.Samtidig så kan man jo treffe gamle kjente fra da man bodde og jobbet der oppe.Skal inn til Memorge og prøve vannene der,har aldrig slått feil med fiske der før.Kan absolutt anbefale stedet for ivrige sportsfiskere som fremdeles leter etter storfisken.

4 kommentarer:

  1. Hei, har vurdert Memorge selv. Kan du si noe om størrelsn på fisken? Jeg har hørt fra andre at den kan være skikkelig stor...

    et er ikke umulig at jeg drar inn på søndag 15. august.

    SvarSlett
  2. Memorge er rett og slett et av de beste plassene jeg vet om.

    SvarSlett
  3. Hmm, interessant. Var der den 15. august slik planen var og fkk flere store i det ovre vannet, men ingen i det nedre. Har du noen erfaring med forskjell? Har også hørt mye bra om inste Kvillinganutvatnet, men har ennå tilgode å få noe der. Få, men store fisker, kanskje?

    mvh

    SvarSlett
  4. Joda det er fisk i inste Kvill. Men noe vannskelig og ta, du må fiske så dypt og sakte som du bare "tørr". Skal inn dit selv igjen neste sommer + noen andre vann jeg fant nå i sommer. Var så heldig og komme over noen fine vann som huset feit og fin fisk.

    SvarSlett